O-ringen Smålandskusten 2024

Ett av nästa års stora event är givetvis O-ringen som kommer gå vid Smålandskusten med centralort Oskarshamn. Att uppleva ett O-ringen är nästan ett måste som orienterare. Omkring 15000 personer samlas under v. 30 någonstans i Sverige varje år. Det är världens största orienteringsarrangemang dit orienterare från många olika länder ansluter. Många bor traditionsenligt på O-ringencampingen som sedan några år tillbaka börjat erbjuda en del el-platser men det finns flera andra alternativ som arrangörerna hjälper till att fixa eller så bokar man boende själv. Platserna på campingen delas in klubbvis och även till viss del distriktsvis vilket gör att det blir en härlig gemenskap och sammanhållning under hela veckan. Bilderna nedan är från Uppsala 2022

Blir 2024 det år som vi samlar rekordmånga löftingar i Oskarshamn? I så fall måste ni gå in och boka boende så snart som möjligt. Vill ni spara lite pengar så behöver ni även anmäla er tävlingsstart innan 5/11 därefter höjs anmälningsavgiften. All info finns på oringen.se och där gör man också anmälan.
Hoppas vi ses i Oskarshamn 2024!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *