Stora skidspårspriset 2024 till Åkulla Skidallians

Skidspår.se och Svenska Skidförbundet delar varje år ut Stora Skidspårspriset till en person eller grupp som gjort stora insatser för att tillhandahålla preparerade längdskidspår. Svenska folket nominerar kandidater till detta pris och för 2024 års pris kom det in 161 nomineringar varav Åkulla skidallians (där bla vi i OK Löftan är med) var en. Åkulla Skidallians utsågs som vinnare och prisutdelningen var i Åkulla i onsdags. Vi var några löftingar som var på plats och fick se när Alliansordföranden Olof Fröberg tog emot priset av Svenska Skidförbundets anläggningskonsulent Jonas Braam. Åkulla outdoor resort och Varbergs Fastighets AB var där och gratulerade till priset. Ev så var där även någon mer samarbetspartners och gratulerade som jag i så fall missade. Vi bjöds på god mat och trevligt samkväm denna fantastisk fina onsdagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *