Löftanloppet 15 juni 2024

Välkommen till Löftanloppet 15 juni 2024, en stafett där 1-3 personer springer så många varv som möjligt på en timma i Tjolöholms slotts vackra omgivningar.

Banan går omväxlande i slottsparken och i skogsområdet intill på varierande underlag.

Start 10:00, 15 juni 2024.

Tävlingsform

1-3 personer bildar ett lag. Starten är gemensam och varje deltagare kan välja hur många varv som deltagaren vill springa innan växling. Växling sker genom att överlämna en elektronisk stämplingsbricka. Det lag som får ihop flest varv under en timma vinner stafetten.

Varvmätning

Varje lag får en elektronisk stämpelbricka vid incheckning. Vid varje varvpassering stämplas brickan i en stämplingsdosa. Brickan är också den stafettpinne som ska lämnas till nästa löpare. Brickan lämnas tillbaka efter loppet.

Bana 

Starten går vid Tjolöholms badplats och i en slinga på ca 800m. Banan är mycket omväxlande, småkuperad med både gräs, grus, rötter och stenar som underlag. Det kommer att finnas kortare sträckor utmed banan där det är svårt att passera, så ta det försiktigt!

Priser

Medaljer och Goodie-bags till alla! 

Hitta dit

Parkera på Tjolöholms vanliga gästparkering. Parkeringsavgift! Starten är vid badplatsen, följ skyltar och snitslar från parkeringen. Hitta dit

Servering

Servering med fika och enklare förtäring kommer att finnas

Annat att göra

Tävlingsområdet ligger i anslutning till Tjolöholms slott med allt som erbjuds. Badplats, grillplats och aktiviteter som slottet erbjuder som till exempel guidade turer, kafé, servering etc. Se vad som händer på Tjolöholms slotts hemsida!

Startavgift

100kr per deltagare, senast 2024-06-13.
Direktanmälan på plats 150kr per deltagare.

Betalas in i samband med anmälan.
Betalning kan ske på nedanstående sätt:

  • Bankgiro: 5403-1224
  • Swish: 123 461 10 34

Märk betalningen med lagets namn.