SSM framgångar

På Sydsvenska Mästerskapen i Hästveda nåde klubbens ungdomar stora framgångar. Vid sammanräkning av medaljpoäng på de 6 bästa i alla klasser och i kavlen var OK Löftan bästa klubb på SSM!!
På Lördagens individuella tävling vann Elin Månsson D14, 58 sekunder före 2:an Anna Gustavsson Smålands OF. Maria Johansson kom 3:a i D15 2.35 minuter efter ettan, Lina Blomqvist Blekinge OF. Helena Isaksson kom 3:a i D16 2,59 minuter efter ettan, Mathilda Carlsson Smålands OF. Killarna var mindre nöjda. Elin Månsson, Helena Isaksson & Maria Johansson Elin var mycket nöjd med sitt lopp vilket även Maria var utom en bom på väg till andra kontrollen där hon tappade ca. 4 minuter på täten. Söndagens budkavle sprangs i ordningen D14-H14, H15-D15, H16, D16. Halland lag 1 kom på en mycket fin 2:a plats efter Småland lag 1. Halland lag 1 bestod av: D14 – Elin Månsson, OK Löftan H14 – Joakim Johansson, FK Friskus-Varberg H15 – Johan Antonsson, OK Löftan D15 – Maria Johansson, OK Löftan H16 – Emil Jönsson, Halmstads OK D16 – Helena Isaksson, OK Löftan Alla löparna var nöjda med sina lopp, även om några antydde att de kanske hade kunnat ta bättre vägval. Elin och Maria vann sina sträckor efter riktigt bra lopp. Stående: Johan Antonsson, Joakim Johansson, Emil Jönsson & Helena Isaksson
Sittande: Maria Johansson & Elin Månsson
Övriga Hallands lags placeringar följer nedan. Plac.      Lag 12         Halland lag 3 13         Halland lag 2 – Med Tomas Axelson på H14-sträckan. 22         Halland lag 4 felst.     Halland lag 5 – Med Christian Nilsson på H15-sträckan. ej fullf.  Halland lag 6 För resultat se Klubbresultat eller Hästveda OK – SSM SSM-Guld till Elin

Av: Stefan Månsson