Elin segrare på GM i Dalsland

Elin tog ytterligare en fin skalp när Götalandsmästerskapet avgjordes i Högsätra, Dalsland. En seger med 9 sekunder över Frida Gustafsson, Småland. Tävlingen avgjordes på samma karta som 3:e etappen på O-Ringen 2003.
D14 – Elin 1:a 9 sekunder före tvåan Frida Gustafsson, Småland OF och 2.57 före 3:an Ida Lindqvist, Östergötland. Linda kom på 40:e plats och Sofia på 59:e plats D15 – Maria 3:a 6.02 efter segraren Anna Forsberg, Östergötland OF. Bara 10 sekunder efter tvåan Lina Larsson, Västergötland OF. D16 – Helena 8:a 9.02 efter segraren Sanna Svensson, Västergötland OF. Där Västergötland förövrigt tog samtliga placeringar på pallen. H15 – Johan 12:a 5.19 efter segraren Oskar Ljungqvist, Småland OF. Nämnvärt är att i de flesta klasser var segrar tiden något längre än normalt. ResultatSträcktider

Av: Stefan Månsson