Kaos på Lång-DM men 3 segrar

När Lång-DM idag avgjordes vid Äskhults by fick 11 klasser strykas på grund av fel placerade kontroller. Bland de klasser som inte blev strukna tog vi segrar i följande klasser: H10 – Pontus A, D60 – Marie-Louise L och D14 – Elin M. Vi gratulerar alla segrare!
Övriga bland de 5 bästa var: H60 – 2:a Gösta L, 5:a Roland L H16 – 3:a Anton S, 5:a Johan A H14 – 5:a Tomas A D45 – 3:a Elisabet M D40 – 3:a Ulrika J D14 – 2:a Linda J D10 – 4:a Isabella E I de klasser som ströks hade vi följande deltagare: H55 – Christer S och Lars-Olof R H50 – Hans A och Bosse M H40 – Owe A och Per J H21 – Magnus J och Sven I D21 – Marie A D16 – Maria J och Helena I Vi önskar dessa löpare lycka till på Halmstads Garnisons IF’s tävling den 24 september och hoppas på ytterligare några medaljer då. Nästa helg är det Natt-DM i Ullared och Budkavle-DM i Örkelljunga och självklart hoppas vi på fler medaljer där.

Av: Stefan Månsson