Ny tävlingsanmälare för orientering

Sven Igerud har tagit över ansvaret för tävlingsanmälningar och Gösta Lindqvist kommer från och med nu att ta hand om framtagning av underlag för utdebitering av egenavgifter. Ol-sektionen vill passa på att tacka Bo Månsson, för det arbete som han har lagt ned på att sköta båda dessa uppgifter under de senaste åren.
Precis som tidigare gäller att ni i första hand ska anmäla er själva via Klubben-Online och att anmälan till ungdomsserien görs till Ewa Schulz. För att underlätta för anmälaren ser vi även gärna att ol-löparna blir bättre på att anmäla sitt intresse till kavlar via den kavleanmälningssida som finns på hemsidan. Sven Igerud nås för övrigt bäst på telefon 031-477704 eller per mail [email protected]. //OL-sektionen genom Stefan Ring

Av: Stefan Månsson