Breddbudkavlen

Årets tävling mellan klubbarna i Halland avgörs söndagen den 11 september med OK Nackhe som arrangör. För att Löftan ska ska kunna hävda sig i tävlingen är det bra om så många som möjligt kan ställa upp.
Vill man inte springa budkavle kan man ta en öppen bana och ändå hjälpa klubben till ett bra resultat i tävlingen. Anmälan: Görs i första hand via kavleanmälningsfunktionen på hemsidan senast den 27 augusti. Vill man endast springa öppen bana eller kan man inte vara med, så använd gärna kavleanmälan och skriv detta i kommentarsfältet. Om ni gör detta, så behöver vi inte ringa runt och fråga alla om deltagande i kavlen. I andra hand kan man anmäla sig till vår nya tävlingsanmälare Sven Igerud på telefon 031-477704. Samling: Nackhälle, 5km N Tvååker, utmed vägen Varberg – Dagsås. Vägvisning från vägen mellan Tvååker och Rolfstorp. Start: Budkavlestart kl 10.00 och öppna klasser anmälan på TC senast kl 10.30. //OL-sektionen genom Stefan Ring

Av: Stefan Månsson