OL-dag – Väröbackaskolan

Idag, Torsdag 29/9, anordnade OK Löftan en OL-dag för eleverna på Väröbackaskolan vid Sjöaremossens isbana. Bra väder och trevliga ungdomar gjorde denna dag till en höjdar dag.
Nästan samtliga elever var ute på och sprang en bana. Somliga i lugnare takt och somliga riktigt snabbt. Några av de äldre eleverna var väl inte så motiverade innan de sprang men när de väl hade sprungit tyckte de flesta att det varit riktigt trevligt. Några ungdomar frågade till och med var man kunde fortsätta. Så om ungdomarna menade vad de sa kan vi få se några nya ungdomar i klubben under hösten. Några bilder
Till sist vill vi tacka alla som hjälpte till att anordna denna dag Ingen nämnd och ingen glömd. Uppfångat: ”Det här var ju riktigt skoj.” ”Kan man få springa en bana till, snälla!” ”Stämplade alla kontroller jag såg, det piper så roligt.” ”Var kan man fortsätta?!”

Av: Stefan Månsson