Stocka Cup 2005/2006

7 deltävlingar under vintern arrangerade av Friskus resp. Löftan. Kopierat från FK Friskus hemsida.
Förslag på områden finns också men respektive arrangör får bestämma var och vilken tid starten går. Senast måndag bör informationen finnas på Friskus alt Löftans hemsida. Tanken är att vi skall efterlikna 10-mila så mycket som möjligt alltså lägg hellre flackt och snabblöpta banor i år. Om någon vill spring ett kortare / lättare alternativ meddela arrangören så fixar det sig säkert. Anmälan till arrangören senast måndag. Datum Ansvarig Typ 30/11 Mats friskus sträcka 1, segertid 70min. gafflad på något sätt med varvning Göteborg. Trolig samling Sisjön! 18.30 14/12 Löftan sträcka 2, segertid 70min, gafflas på något sätt med varvning (Öaknalten, ingen av oss j-cup så det borde inte vara någon fara med det) 11/1 Jonas K friskus sträcka 3, segertid 35min, gafflad (Torpa kartan) 1/2 Löftan sträcka 4, långa natten, segertid 100min, rak, varvning (Sjögärde) 1/3 Magnus O friskus sträcka 5, segertid 35min, gafflad (Åttabjär) 15/3 Pär/Magnus S friskus sträcka 6, segertid 50min, gafflad, varvning är natt gryning, så vi kan väl ha lite skymning/natt Gbg 29/3 Löftan sträcka 7, segertid 50min, gafflad varvning är gryning/dag, så vi kan väl ha dag/skymning/natt (Fringshult) //Magnus J/Magnus O

Av: Stefan Månsson