Snötrampen med Silva Junior Cup

Resultaten från dagens tävling finns nu publicerade. Resultat på Klubben Online kommer under tisdagen. (Som vanligt ligger Klubben Online nere.) Klubbresultat kommer förhoppningsvis under de närmsta dagarna. Resultatlista Sträcktider Winsplits Bilder Bilder från SEPRO Vi tackar samtliga deltagare och hälsar välkommen åter!
H20 Elit Segrande Mikael Kristensson, OK Torfinn, var 12 sekunder snabbare än tvåan John Fredriksson, Täby OK. Trean Magne Dæhli, Løten o-lag – NOR, fick se sig besegrad med 3:04. D20 Elit Segrande Anna (Humlaröd) Persson, FK Göingarna, var 44 sekunder snabbare än tvåan Linnea Gustafsson, Visborgs OK. Trean Frida Andersson, Falkenbergs OK, distanserades med 1:02. H18 Elit Segrande Petter Eriksson, OK Rodhen, var 11 sekunder snabbare än tvåan Johan Aronsson, OK Tisaren. Trean Pelle Engstrand, Rehns BK, var 24 sekunder efter i mål. D18E Dagens största segermarginal stod Jenny Lönnqvist, Tullinge SK, för. Tvåan Lina Sundqvist, OK Kåre, distanserades med 4:58 och trean Camilla Bergmann, Allerød OK – DEN, med 5:05.

Av: Stefan Månsson