Hallands 3-dagars – En Totalseger

När Hallands 3-dagars avgjordes i helgen på och i skogarna runt Ringenäs Skjutfält visade Elin att O-Ringenformen är helt okej och tog totalsegern i D14. Bilder finns i Bildarkivet och Resultat finns under Klubbresultat.
Efter att ha bommat på tävlingarna i Skåne under veckan var det nu full fart framåt. Segrar på samtliga etapper gjorde det till en säker seger, 10.43 min före Michaela Hallqvist – Malungs OK Skogsmårdarna. I samma klass visade Linda att formen är på väg och slutade 6:a, 16 min efter Elin. Även Lovisa fullföljde i D14 med klart godkända lopp. Även övriga ungdomar och även de vuxna gjorde bra lopp. Maria slutade på en 14:e plats i D16 efter en riktigt bra sista etapp där hon slog Anna Forsberg, OK Kolmården men 34 sek. Elisabet blev 7:a i D45. I D50 hade Anita A ledningen inför 3:e etappen men stod över på grund av sin onda rygg. I H10 slutade Daniel 5:a, efter en seger på första etappen. Tyvärr förstörde en bom på andra etappen totalsegerchanserna. Men då han bara är nio år har han en ny chans nästa år. Pontus slutade på en 19:e plats i H12 efter en bra sista etapp. I H16 slutade Johan på en 6:e plats efter en hård spurtstrid mot Joakim Johansson, FK Friskus-Varberg. Christian slutade på en 11:e plats i samma klass och Tomas blev 30:e man. I H20 blev Erik 10. Säger själv att formen blir allt bättre. Hans A slutade på en 7:e plats i H55. I samma klass blev Christer 23:a och Lars-Olof stämplade tyvärr fel på sista etappen.

Av: Stefan Månsson