Höstens SM-tävlingar

Junior eller senior med intresse av att deltaga på SM-tävlingarna i höst? Se mer information under läs mer. Bland annat information om hur anmälan skall gå till.
Anmäl vilka distanser som du vill deltaga på till Stefan Ring senast den 13 augusti. Orienteringssektionen vill ha in detta för att kunna samordna transporter och boka logi samt ta ut eventuella stafettlag. Vi ordnar därefter också så att ni blir anmälda till tävlingarna. Även föräldrar eller andra som är intresserade av att följa med som ledare bör försöka meddela mig det. Prata med mig på Varbergsmästerskapen den 9 augusti eller hör av er på mail [email protected] eller telefon 0702-400547. Mer information om SM tävlingarna finns på: http://www.pan-kristianstad.nu/sm2006/index.php. Med vänliga hälsningar Stefan Ring Sektionsledare Orienteringssektionen

Av: Stefan Månsson