Tävlingsledarens tack!

Läs tävlingsledarens tack under läs mer.
När alla gör sin uppgift med glädje, ifrån minsta till tyngsta insats, ifrån yngsta till äldsta medlem. När alla kan ta i ett tag just där det behövs som mest för stunden, när man känner att folk hjälps åt och gör nå’t som man tycker är värdefullt och samtidigt roligt. När problem och krångel löses kreativt när det behövs. När väderleken inte är sämre än den var igår, när Löftan arrangerade årets Lång-DM för Halland och Göteborg – då kan det ju bara gå BRA – och då är det lätt att vara tävlingsledare! Att det sedan var vårt femte tävlingsarrangemang för året gör det hela bara ÄNNU större! När alla kontroller var inhämtade och jag kollade av TC kl. kvart i fyra, då var hela slagfältet folktomt. Inga bilar, inget skräp, bara en tank och två vagnar fanns kvar för senare avhämtning. Över tusen startande, därav nästan 200 direktbanor, ovanligt mycket beröm från de tävlande (fast några då alltid finner nå’t att gnälla för…). Jag hoppas ni alla känner er riktigt stolta och nöjda med dagen – TACK ska ni ha, allihopa! Ingvar S

Av: Stefan Månsson