25manna – Reseinfo och laget

Laget till 25manna är nu uttaget. Några små justeringar är gjorda vad gäller turordningen i 4-manna grupperna. Ändringarna är baserade på sena resultat bedömda av laguttagarna. Ingen har lämnat återbud. Det finns dock rapporter om att vissa dras med små problem och kanske vill ha kortare sträckor eller en annan turordning. Beslut om detta tas på fredag kväll. Håll er nu friska och skadefria de sista dagarna. Hälsningar Magnus och Bengt Reseinformation 25mannas hemsida
Sträcka – Löpare 1, Löpare 2, Löpare 3, Löpare 4 1. 7,3 km – Magnus J 2. 7,1 Km – Joakim A 3. 3,6 Km – Josefin A, Elin M, Charlotte A, Liselotte J 4. 2,4 Km – Daniel A, Pontus A, Helena I, Anna M 5. 5,9 Km – Magnus H, Torkel D, Fredrik S, Stefan R 6. 3,7 Km – Erik A, Christian N, Johan A, Owe A 7. 4,1 Km – Stefan M, Björn J, Erik S, Anton S 23. 3,3 Km – Ingvar Svanberg 24. 3,9 Km – Catrin Andersson 25. 8,5 Km – Sven Granfors Reserver 1. Elisabeth Månsson 2. Bo Månsson 3. Annelie Richardsson Resa sker i minibussar. Reseinformation. Avresa fredag 6: e oktober på eftermiddagen. Laget är uttaget bland de löpare som anmält intresse. Sträckplacering baseras på resultat under sommaren och hösten. Startordningen i fyra manna grupperna kan komma att ändras beroende på dagsformerna. Ansvarig för laguttagningen: Magnus Hansson Word-dokumentet från Bengt Anmälan till 25mannakorten

Av: Stefan Månsson