En trevlig helg är slut

En lång orienteringshelg som började i onsdags är nu slut. 3 tävlingar i Hälsingland och 1 i Örebro är avklarade. På de två deltävlingarna av Silva Junior Cup slutade Elin 8:a på torsdagens långdistans och 10:a på lördagens sprint.
På lördagens sprint blev Johan 112:a och Christian 116:e i H18 Elit. Torsdagens och lördagens tävlingar avgjordes i fin tallskog med en massa gropar och några grönområden. Fredagens långdistans avgjordes i en terräng typ som liknade terrängen under O-Ringen i Hälsingland. Stora områden med stenbunden mark blandades med grönområden och klapperstensfält. Söndagens tävling sprang jag inte själv men de flesta löparna var nöjd med terrängen även om vissa inte tyckte kartan stämde riktigt. Vädret i Hälsingland kan vi inte klaga på, inte jätte varmt men inte heller ösregn. De klubbmedlemmar som under hela helgen tävlade i Örebro hade inte samma tur med vädret. Regn under några av tävlingsdagarna och på torsdagen vräkte regnet ner. Resultat från helgen finns under Tävlingsservice (Ej Söndag och Fredag) och bilder från helgen kommer. Vi som var med på resan till Hälsingland tackar alla hallänningar, skåningar och blekingar för en trevlig helg! Speciellt tack till Olle Bohman som hade planerat resan! Tyvärr fick Gästboken stängas under fredagskvällen på grund av ytterligare en spamattack. Ny version där man måste logga in för att kunna skriva ett inlägg kommer under veckan.

Av: Stefan Månsson