Ungdomsserie Läger Klubbstugan.

Info om Lägret för ungdomar i klubbstugan. Samling senast 18.00. Ha med kläder för aktiviteter ute och inne. Även tävlingskläderna till Lördagens tävling. Sova blir på hårt underlag så ta med luftmadrass och sovsäck för er som vill sova över. Middag serveras i klubbstugan under kvällen samt frukost dagen efter. Resa med bil från klubbstugan till tävlingen organiseras vid ankomsten. Frågor till Owe. 0701-801334
Hej ! Vi samlas senast kl. 18.00 vid klubbstugan. Ha med kläder för aktiviteter ute och inne. Även tävlingskläderna till Lördagens tävling. Sova blir på hårt underlag så ta med luftmadrass och sovsäck för er som vill sova över. Middag serveras i klubbstugan under kvällen samt frukost dagen efter. Resa med bil från klubbstugan till tävlingen organiseras vid ankomsten. Frågor till Owe. 0701-801334

Av: Owe Andersson

http://www.okloftan.se/old/ungdom/news/file/20070601081343Ungdomsserielager.doc