Tjoget 2007

Nu är det dags att lyfta sig från sofflocket och börja fokusera sin träning på årets viktigaste händelse för klubben. Magnus Hansson kallar till kamp inför Tjoget.
Gå in och anmäl ditt intresse innan den 10/6 på stafettsidan på intranätet eller beklaga om du inte har möjlighet att deltaga i år. Inte ska UK- Bengt och Harry behöva ringa runt till dig och fråga om du vill vara med?? Självklart ska vi lyckas få ihop två lag även i år. Dessutom ska vi försöka ordna support till löparna under dygnet i form av mat, fika och coachning. Är ni intresserade av att hjälpa till med det så hör av er till mig eller anmäl det på samma sida som stafettsidan. Målsättningen TOPP 10 är given efter placeringarna 23-16-12-11 från 2003-2006. För det krävs att vi alla som siktar på förstalaget börjar intensifiera sin träning nu med dryga månaden kvar. UK hälsar att förutom hela vårens resultat kommer man att titta lite extra på resultat från: 26/6 MiniTjoget 28/6 KM (FK Friskus) Samt från: Två Tjogetträningar som kommer att genomföras med gemensam start. 1. 19/6 18.00 Plats meddelas senare. (se hemsidan) 2. 5/7 18.00 Bua- vägvisning från Buavägen. För att visa hur tufft det blir om platserna i år och hur många möjligheter som finns på varje sträcka kommer här ett exempel på hur laget skulle kunna se ut. OBS! Jag vill betona att jag inte har något med laguttagningen att göra i år och detta är endast mina egna spekulationer och jag vet inte alls hur UK tänker. (ja kanske lite hur de tänker, men inte hur de kommer att formera laget) Har jag glömt någon som är aktuell ber jag om ursäkt Jag är övertygad om att UK inte kommer att göra det misstaget i så fall. (Fredrik har lämnat återbud om ni undrar) 1. 7,2 Björn, Jompa, Stefan R 2. 3,8 Tomas, Marie, Maria 3. 2,6 Pontus, Daniel, Gösta, Mattias 4. 8,1 Jocke, Magnus J, Elias 5. 2,4 Anna, Charlotte, Pontus, Linda 6. 6,2 Elin, Marie, Björn, Anton 7. 4,4 Josefin, Marie, Elin 8. 7,7 Jocke, Magnus J, Elias – (Natt) 9. 5,6 Stefan M, Erik S, Magnus H – (Natt) 10.5,2 Owe, Torkel, Hans – (Natt) 11. 6,5 Christian, Björn, Erik S, Erik A – (Gryning) 12. 2,8 Charlotte, Pontus, Gösta, Linda 13. 7,6 Stefan R, Johan, Christian 14. 3,9 Tomas, Helena, Christer, Ingvar 15. 5,0 Josefin, Helena, Hans 16. 8,1 Stefan R, Johan, Torkel 17. 6,8 Christian, Owe, Anton, Magnus H 18. 3,3 Ingvar, Helena, Anna, Maria, Harry 19. 4,8 Hans, Marie, Ingvar 20. 8,0 Jocke, Magnus J, Elias

Av: Stefan Månsson