Magnus Johansson visade att formen är god

När sista etappen av årets Hallands 3-dagars avgjordes idag fick klubben en seger genom Magnus Johansson i klassen H40. Han segrade med endast 10 sekunder före tvåan Ulrik Olsson, Brattås CK. Årets 3-dagars har arrangerats i samma terrängområde där Natt-SM gick i våras och stundtals var det riktigt tufft, med mycket höjdskillnader och en del skador efter de senaste vintrarnas stormar.
Övriga löftingar som placerade sig bland de 15 bästa totalt. 13 – Pontus Andersson, H12 2 – Daniel Andersson, H10 11 – Ing-Mari Larsson, D65 8 – Carola Andersson, D60 13 – Elisabet Månsson, D45 7 – Anna Månsson, D20 8 – Maria Johansson, D18 15 – Oskar Andersson, U2 Nästa år står vi och Fjärås AIK som arrangörer och planeringsarbetet fortgår. Ett antal punkter som kan vara bra att ta med oss är: – Antalet duschar räckte inte på första etappen i år – Duschvattnet tog slut på andra etappen – Toaletterna var för få på första etappen – Minst 4 datorer för att läsa ut löparbrickorna efter målgång – Minst 4 datorer för direktanmälan – Minst 3 gärna 4 sträcktidsskrivare Kommer inte på fler punkter just nu, men det finns säkert fler.

Av: Stefan Månsson