Snart start av O-ringen

Fem-dagars startar med invigning söndag 22 juli kl. 16.00. Milkostafetten startar kl. 17.30. Första tävlingsdag måndag 23 juli.
Speciellt för OK Löftan gäller följande: 1. Camping och Parkeringsdekal finns hos familjen Månsson, de som deltager på Hallands 3-dagars får sin dekal där. Övriga kontaktar Bosse för att bestämma hur ni får dekalen. Dekalen skall fästas väl synlig i bilens framruta. 2. Nytt för i år är att på campingdekalerna är platssiffra förinskriven från arrangörerna. Med tanke på husvagnar som hyrs på plats, kan det tänkas att din plats är upptagen när du kommer. Ta i så fall en annan av Löftans platser. 3. Nummerlappar och programbok hämtar Bosse söndag 22 juli. Delas ut senast söndag kväll på campingen. Kan du inte hämta nummerlappen under söndagen kontakta Bosse 070-5392888. 4. Samling under Löftanstandar på TC blir dagligen på samma plats som vi brukar ha (På höger sida om upploppet om du står med ryggen mot målet och i början av upploppet). 5. Traditionellt lottar vi Löftancupen och Sprintcupen på söndag kväll. 6. Samling varje kväll kl. 20.00 på campingen f.o.m. söndag kväll.

Av: Bo Månsson