Vinterträning

Träningsfliten på de senaste klubbträningarna i slutet av september var inte så bra. Nu kör vi igång vinterträningen med lite nya grepp. Vi hoppas få se er alla där, både gammal och ung. [b]Nattsprint[/b] Förutom den vanliga vinterträningen erbjuder vi denna vinter 3 st Natt-sprint och en Natt-cup. Onsdag 28 november Natt-sprint Samling vid Frillesås Idrottshall Onsdag 6 januari Natt-sprint Bua Onsdag 27 februari Natt-sprint Frilleås östra [b]Vintercup[/b] Förutom Natt-sprinten ingår Skinkcupen (9 december) och söndagsträningen (tävling) 27 januari i Årets Vintercup. [b]Vinterträning[/b] Vinterträningen startar söndag 25 november kl.10.00 med ungdomsträning och provlöpning. Samling i Lillesjöstugan.
[

Av: Bo Månsson

http://www.okloftan.se/old/orientering/news/file/20071115175642loftan_nattsprint.doc