Seger för Elin på SSM

När Sydsvenska Mästerskapen avgjordes öster om Varberg under lördagen tog Elin Månsson hem segern i klassen D16. Segermarginalen till tvåan Ellinor Tjärnlund skrevs till 39 sekunder.
I övriga SSM-klasser sprang ungdomarna och juniorerna in på följande placeringar: Julia Svärd 13:e i D14, Christian Nilsson 6:a i H18, Johan Antonsson 11:a i H18, Tomas Axelson 31:a i samma klass samt Pontus Andersson som tyvärr stämplade fel i H14. På lördagens tävling fick klubben även en seger genom Marie-Louise Lundström i klassen D65. Övriga löftingar som placerade sig bra på lördagen är Magnus Hansson 2:a i H35, Stefan Ring 4:a i H21L, Oskar Andersson 4:a i H12, Elisabet Månsson 2:a i D50, Carola Andersson 2:a i D60 samt Marie Arnesson 3:a i D21L. Söndagens stafett för ungdomarna och juniorerna slutade med en 4:e plats för Hallands första lag i ungdomsklassen. I första laget gjorde Elin Månsson en fin sista sträcka och plockade två placeringar.

Av: Stefan Månsson