4 klassegrar på Sprint-DM

När Sprint-DM avgjordes under nationaldagens eftermiddag i Ullared tog klubben hem segern i 4 klasser. Gösta, Christian, Marie-Louise och Elin kan titulera sig Sprintmästare 2008.
I H65 tog Gösta Lindqvist hem segern med förkrossande 2:54 ner till tvåan Erik Jacobsson, OK Nackhe. Christian Nilssons seger i H18 var mindre förkrossande men ändå ganska klar. 17 sekunder skilde det ner till tvåan Mikael Andersson, IF Rigor. I samma klass placerade sig Johan Antonsson på en tredje plats, 38 sekunder efter. Även Marie-Louise Lundström hade en god marginal ner till tvåan. Seger med 1 minut över Gun Larsson OK Lindéna. I D16 sprang Elin Månsson hem segern med 38 sekunder tillgodo mot tvåan Linn Söderström, Oskarströms OK. Klubben fick ytterligare 2 medaljer genom Magnus Hansson, trea i H35 och Daniel Andersson, trea i H12. I H21 sprang Lars Hanning bäst av de två anmälda Löftingarna och placerade sig på en 6:e plats, 1:28 efter segrande Marcus Nilsson, OK Nackhe.

Av: Stefan Månsson