Reseinformation Tjoget!

Nu laddar vi för nya poäng i Tjogets maratontabell. Här kan ni läsa reseinformationen inför helgen.
Resan sker med egna bilar och förarna tar ut ersättning från klubben. Magnus Johansson och Katrin kör själva Magnus H och Torkel kör egen bil. Ingvar åker med ner. Bilen åker tillbaka något tidigare. Joakim och Magnus Rabe reser på egen hand Christer åker med Friskus på lördag kväll och åker med någon av bilarna hem. Hans kör och i hans bil åker Johan, Christian och Charlotte Stefan Ring kör och i hans bil åker Owe Pontus, Daniel. Ingvar åker med hem! Bo kör och i hans bil åker Anna, Elin och Fredrik. Förarna kontaktar passagerarna och bestämmer avgångstid. Starten är kl. 15.00! Tänk på att köra i god tid! Mat: Gör upp med respektive förare om matstopp på vägen ner. Medtag egen middag. Det blir ingen gemensamt lagad måltid i år. Tag med eget tält eller gör upp med någon annan Löfting! Coach: Bengt vet ännu inte om han följer med eller måste jobba med tredagars. Elisabeth och Stefan är med och annars är Bosse och Magnus lagledare. Läs igenom inbjudan och kolla vägbeskrivning på www.tjoget.nu och dubbelkolla gärna så att ditt SI-nummer stämmer när Bosse lagt in laget under startlistan på tjogets hemsida. Nu ser vi fram emot en rolig helg i Småland! Toppa formen så gott ni kan så har vi en god chans på topp-20! Bengt och Magnus!

Av: Magnus Hansson