Elin 3:a på Götalandsmästerskapen

När Götalandsmästerskapen i helgen avgjordes i skogarna i nord västra Blekinge slutade Elin Månsson på en 3:e plats i klassen D16. Några små bommar på banan gjorde att Elin förlorade en del tid.
Elin var 1 minut och 3 sekunder från andra placerade Josefin Tjernlund, Blekinge. Men mot segrande Lisa Pedersen, Västergötland fanns inget att göra. Segermarginalen skrevs till 4 minuter och 17 sekunder. Några av klubbens äldre löpare var nere i Blekninge och sprang. Marie-Louise Lundström blev 3:a i D65 på lördagen, Lisbeth Lindqvist 7:a i D55 samt Gösta Lindqvist 8:a i H65. På söndagen placerade sig Anna Månsson på en fin 3:e plats i D20 Elit, 1.20 efter segrande Ida-Marie Svensson – Lidköpings VSK. Gösta placerade sig som 5:a i H65 på söndagens medeldistans, Marie-Louise 4:a i D65 och Lisbeth 5:a i D55.

Av: Stefan Månsson