Christian till final på Medel-SM

Idag har tre löftingar sprungit kval till Medel-SM i sörmlandsskogarna. Bäst av dem lyckades Christian som tog sig till final som tionde och sista man i sitt kvalheat.
Christian klarade tiondeplatsen med bara några sekunder, men eftersom han kom elva förra året, och bara var några sekunder från att komma till final då, tycker han att det inte är mer än rättvist att han får komma till final i år. Johan lyckades lite sämre idag än på långkvalet förra helgen då han bara var en ynka placering ifrån att ta sig till final. Idag blev det en 26:e plats efter två bommar. Tomas var inte heller riktigt nöjd med sitt lopp och slutade 31:a i sitt kvalheat. Nu håller vi tummarna för Christian i finalen imorgon och för att alla tre gör bra lopp i stafetten på söndag.

Av: Josefin Antonsson