Läger och Klubbmästerskap 13-14:e juni!

Klubben inbjuder till familjeläger för alla åldrar 0-99 år vid Herkulesgården den 13-14:e juni.
Lägret startar på lördag förmiddag och aktiviter och träningar kommer att erbjudas hela dagen fram till läggdags. Antingen sover man på hårt underlag i stugan eller väljer att åka hem och sova. På förmiddagen på söndagen den 14:e blir det klubbmästerskap och efter det avslutas lägret. Herkulesgården ligger mellan Mölndal och Pixbo. Området är idealiskt för ungdomsbanor med mycket stigar och vacker natur. På gångavstånd finns även Gunnebo slott med sin vackra slottsmiljlö och djur att besöka för de yngsta barnen. I anslutning till Herkulesgården finns en stor gräsyta med fotbollsmål som är utmärkt för lek och annan aktivitet. Även de äldre har tuff och svår terräng på löpavstånd i form av Rambo Mosse. Hoppas att vi får se en stor uppslutning på detta klubbläger. Mer information kommer från orienteringssektionen under maj månad.

Av: Magnus Hansson