Skinkcupen 2009

Årets upplaga av skinkcupen lockade drygt 60 deltagare och den som får njuta av Löftanskinkan i år är Christina Schultz. http://www.okloftan.se/arrangemang/2009/orientering/skinkcupen/skinkcupen2009.html http://www.okloftan.se/arrangemang/2009/orientering/skinkcupen/Skinkcupen2009_stracktider.html
Orienteringssektionen vill rikta ett stort tack till arrangörerna. Gösta Lindqvist hade som alltid strängat banor med kluriga vägval. Den här dagen fick han det extra tufft när det var dags för fler barnbarn kl. 5 på morgonen. Han fick därför sätta ut alla kontroller själv när Lisbeth fick rycka in som barnvakt. Stort grattis till Jessica och Jens. Karin Karlsson och Gunilla Nilsson våra underbara proffs på att få till en suverän fika, alltid gott och alltid välorganiserat. Anita Igerud som hade ordnat det välfyllda prisbordet med stor uppskattning av framförallt klubbens ungdomar. BG Nilsson som hade slitit med att köra upp bänkar till stugan för att alla skulle få sittplats till fikan. Dessutom kämpar han på med sin lottförsäljning för att dra in mer pengar till klubben- vilken eldsjäl. Nu vill vi se samma uppslutning på kommande söndagsträningar också. /Orienteringssektionen

Av: Magnus Hansson