Uppdaterade Tiomilalag

Ett eget herrlag och ett damlag i kombination med Nackhe ställer vi upp med på Tiomila. En herre springer dessutom i ett kombinationslag med Fjärås/Rigor. Herrlaget uppdaterat efter att Magnus R blivit krasslig.
Laguppställning damer: 1. Elin Månsson (7,0 km gafflad) 2. Weronica Zederin (5,5 km gafflad) 3. Ellen Johnsson (4,0 km rak) 4. Josefin A Hanning (7,0 km gafflad) 5. Anna Månsson (9,5 km gafflad) Laguppställning herrar: 1. Elias Svanberg (12 km gafflad) 2. Olle Winroth (13 km gafflad) 3. Magnus Johansson (12 km gafflad) 4. Christian Nilsson (16 km rak) 5. Lars Hanning (8 km gafflad) 6. Joakim Antonsson (8 km gafflad) 7. Björn Johannesson (7 km rak) 8. Tobias Thorsson (12 km gafflad) 9. Torkel Davidsson (8 km gafflad) 10. Stefan Ring (16 km gafflad) Erik Schultz springer i ett kombinationslag tillsammans med Fjärås/Rigor. /Laguttagarna Magnus J och Harry L

Av: Stefan Ring