Anmälan U-serien, Minitjoget och KM

Anmälan till etapp 4 av ungdomsserien och Minitjoget bör ske snarast. Även anmälan till KM vill vi ha in.
Hallands Nyheters Ungdomsserie Etapp 4 Lördag 18/6 arrangeras Löftans etapp av ungdomsserien i Bua (http://eventor.orientering.se/Events/Show/2660). Anmälan görs snarast via Eventor, via intranätet på hemsidan, per [email protected] eller till någon av ungdomsledarna. Minitjoget Tisdag den 21 juni arrangeras sprintstafetten Minitjoget i Sätila. En kul tävling där medlemmar i alla åldrar behövs. Gemensam avresa sker kl 17.00 och anmälan görs snarast via intranätet på hemsidan, per [email protected] eller till någon av ungdomsledarna. KM Vid den sista etappen av Kungsbacka 5-dagars, tisdag den 28 juni, planerar vi att köra KM. För att veta vilka klasser vi ska arrangera vill vi att ni anmäler er i första hand via intranätet och i andra hand per [email protected] senast den 23 juni.

Av: Stefan Ring