Tävlingsresa till Dalarna EOC2012

Vårens tävlingsresa går till Dalarna. Vi reser tillsammans med IF Rigor som har ordnat med buss och boende.
Vi behöver dock snarast anmäla till tävlingarna och intresse för boende och resan. Alla löftingar gör anmälan på Eventor under klubbaktiviteter. Anmälan till tävlingarna måste ni göra själva. eller kontakta er ungdomsledare. http://eventor.orientering.se/Activities/Show/465 EM i orientering 2012 arrangeras i Dalarna, i trakterna kring Falun och Orsa. Under EM arrangeras publiktävlingar och du får möjlighet att orientera i samma terräng och på samma arenor som världseliten. ”4-dagars avgörs timmarna före finalpassen. Spring först, heja sedan!” IF Rigor har bokat en buss för tävlingssugna orienterare. Avresa från Kungsbacka på eftermiddagen onsdag 16 maj. Hemresa söndag eftermiddag. Program för publiktävlingar EM-tävlingar 17 maj, långdistans, Skattungbyn, Orsa medeldistans, final 18 maj, medeldistans, Skattungbyn, Orsa långdistans, final 19 maj, medeldistans, Lugnet, Falun sprint, final 20 maj, långdistans, Lugnet, Falun stafetter Läs mer om EM på deras hemsida: www.eoc2012.se

Av: Owe Andersson