Förändringar i klubbrabatten hos SM Sport

Vill du ha rabatt i år bör du agera snabbt.
Som de flesta av er säkert känner till har medlemmar i OK Löftan haft 10% rabatt på inköp av de flesta produkter hos SM Sport under ett flertal år. Den 28 februari upphör denna generella rabatt. Därefter kommer rabatt endast att ges då SM Sport sköter försäljningen vid våra egna arrangemang eller samma helg som detta arrangemang. Vid årets Hallands 3-dagars har O-Ringen ett avtal med Team Sportia om försäljningen, så i år arrangerar vi ingen tävling där SM Sport kommer att sköta försäljningen. Vill ni ha rabatt på inköp i år bör ni med andra ord göra dessa inköp före den 28 februari. SM Sport har butik i Göteborg som är öppen vissa dagar och säljer även via nätet, se http://www.smsport.nu/.

Av: Stefan Ring