Tjoget 2012

Då var det äntligen dags för årets Tjogetstafett. Ännu har vi inte fått några återbud så meddelat lag och sträckor gäller fortfarande.
Vi åker dit med bil med samling 9,30 vid kvarnen vid Värömotet. Om någon bil vill åka annan tid så hör av er och ta kontakt med samtliga i er bil. Bilfördelning: Magnus H, Bengt, Torkel, Tobias Hans, Erik, Johan, Tomas Stefan, Owe, Daniel, Samuel, Filip Tommy, Katarina, Ida, Adrian Åker själva: Lars och Josefin Fredrik Fam. Johanssons Olle Glöm inte tält, sovsäck, liggunderlag, SI-pinne och matsäck. Vi stannar på dit och hemvägen och äter lunch. Vi är också ett gäng som brukar åka iväg på lördagskvällen och äta på restaurang. Några andra brukar ha med sig middag. Välj själv vilket du föredrar. Det finns också en rikligt utrustad marka på TC. Tänk på att Tjoget avgörs inte av några få individuella topplopp utan av en gedigen laginsats. Nu orienterar vi som vi alla kan och våga gärna göra något extra kartstopp om det behövs med fokus på kompassrikting i den flacka smålandsterrängen. Gå även igenom vilken rutin just du har för att undvika onödiga felstämplingar- överhoppade kontroller- tappade SI-pinnar eller fel kartor. Glöm inte att Tjoget är en hängkavle. Kan man få bra draghjälp så utnyttja det och ibland kan det vara bra att försöka ge nästa löpare en rygg eller en motståndare att få draghjälp av. Nu laddar vi för topp 20 även i år. Glöm inte heller att ha kul!! All övriga info om tävlingen hittar ni på: http://www.tjoget.nu

Av: Magnus Hansson