Löftan 124:a på 25-manna (uppdaterad med bilder)

Efter en stabil laginsats slutade klubben på 124:e plats på 25-manna i Stockholm.
I år lyckades vi både ta rätt kartor och hålla ordning på kontrollerna. Det gjorde att vi i år blev näst bästa hallandslag efter att på slutsträckorna precis kämpat ner Halmstad. Åt Falkenberg fanns det inte något att göra. Som vanligt sprang vi även kortdistanstävling på söndagen med många goda resultat. Bäst av alla lyckades Hans med en sjätteplats och tog därmed hem glasspriset på bussen hem. Glädjande nog var det nio ungdomar med i år. Vi hoppas på samma uppslutning kommande år. Nu laddar vi närmast för IFK-stafetten och Zoo-lägret. Stort tack till lagledare Bengt, busschaufför Magnus och alla löpare för en positiv och trevlig tävlingshelg! /Magnus H 2012-10-06 Bilder från tävlingen når ni http://www.okloftan.se/bildarkiv/default.php. Tyvärr, kom inte två av lagmedlemmarna med på bild (Alica och Anna). /Stefan R 2012-10-11

Av: Stefan Ring