Elin får stipendium från Skogssportens Gynnare

Skogssportens Gynnares Utvecklingsstipenium för Talanger 2012 tilldelas Elin Månsson.
Syftet med stipendiet är att stötta talanger, juniorer och nyblivna seniorer, att komma ut på internationella tävlingar och/eller träningsläger som ger erfarenhet och viktig förberedelse inför kommande mästerskap. Klubben gratulerar Elin och hoppas att pengarna kommer till god användning i den fortsatta satsningen! Skogssportens Gynnare är en ideell förening som stödjer och främjar den svenska orienteringsidrottens utveckling och utbredning. Deras förhoppning är att Gynnarnas stipendier och utmärkelser stimulerar och motiverar till fortsatt ideellt engagemang och utveckling av orienteringsidrotten. Ju fler vi är, desto mer kan vi göra för att stödja och främja den svenska orienteringsidrottens utveckling och utbredning! Bli gärna medlem i Gynnarna om ni vill hjälp till att stödja svensk orientering. Mer info om Gynnarna finner ni http://www.orientering.se/Adresser/SkogssportensGynnare/.

Av: Stefan Ring