Anmälan Ungdomsserien etapp 2 och DM sprint

Lördag 25 maj avgörs etapp 2 av Norra Hallands Ungdomsserie på hemmaplan och dagen efter arrangeras DM sprint i Halmstad. Anmäl er snarast!
Söndag 19 maj är sista ordinarie anmälningsdag för båda tävlingarna. Efteranmälan är möjlig fram till torsdag kl 20:00. Etapp 2 av ungdomsserien arrangeras på hemmaplan, så då bör alla ungdomar försöka vara med. Vägvisning från vägen mellan motorvägsavfarten Frillesås och Idala (upp mot Breared). Första ordinarie start kl 10:30, så bra om man är på plats runt kl 10:00. Mer information når ni http://eventor.orientering.se/Events/Show/7058. DM-sprint avgörs i Halmstad och innebär förutom möjlighet att kämpa om DM-medaljer för ungdomar också möjlighet att ta hem poäng i Hallands Ungdoms Cup. Mer information nås http://eventor.orientering.se/Events/Show/3741. Anmälan i första hand via Eventor. I andra hand eller om ni inte har användaruppgifter för Eventor funkar också [email protected] eller telefon 0702-400547 (Stefan) för anmälan.

Av: Stefan Ring