Löftanframgångar på ungdomsserien!

Löftanungdomarna har kämpat på mycket bra under årets ungdomsserie. Till slut blev det tre totalsegrar för Löftan i huvudklasserna. I H10 genom Tobias Johansson. I H12 genom Jesper Johansson och i D14 genom Alice Hultin.
Alla löftanungdomar som deltagit i ungdomsserien fick medalj på dagens final i Varberg. De som placerade sig i topp förutom våra tre segrare och då dessutom fick medalj var: Filip Svensson som var tvåa i H14 tätt följd av Daniel Glimten på en fin tredjeplats. I H12 knep Adrian Vartia andraplatsen efter Jesper och där fick även Axel Eriksson medalj efter en total femteplats. I D12 var Johanna Svensson femma totalt och i H10 hade vi tre killar bland de fem bästa då vi förutom Tobias seger hade Victor Hansson som var trea och Jakob Moberg som var femma. I U och kortklasser räknas inget totalresultat, men där hade vi många löpare som låg i topp i klasserna på de olika deltävlingarna och framförallt många som kämpade på riktigt bra. Totalt sett kan vi konstatera att det ser mycket lovande ut för klubben på ungdomssidan. Hoppas att vi alla i klubben kan hjälpa till att stötta våra duktiga ungdomar på träningar och tävlingar framöver. Härnäst väntar höstens DM-tävlingar och avslutningen i Hallands ungdomscup. Vi kör på fram till första helgen i november då vi avslutar med det roliga Zoo-lägret i Borås. Som vanligt avslutades ungdomsserien med en fantastisk tårtbuffé. Det var ni väl värda alla ungdomar efter sex etappers hårt kämpande.

Av: Magnus Hansson