Teknikträning tisdag 24/9 och mossrugby på torsdag!

Löftan har hand om tisdagens teknikträning då temat är höjdkurvor. Samling vid TC för lång-SM 2007, vägvisning från Idala kyrka därefter 5 min bilväg. (mer info under läs mer) På torsdag 26/9 är det sista orienteringsträningen vid Lillesjön. Då blir det traditionsenligt mossrugby. Ta med oömma kläder och ombyte.
Information om tisdagsträningen; Banor: Bana 1 & 2 är vanliga banor med vit och gul svårighetsgrad. Bana 3 är svart svårighetsgrad 5,4 km men avkortningsbar till 4,3 eller 3,1 km. Bana 3 finns även i tryckt på tre olika kartor: vanlig karta, karta med enbart höjdkurvor eller karta med enbart höjdkurvor utan meridianer. Ange gärna i anmälan vilken karta som önskas. Vi kommer också att fortsätta OL-träningarna två torsdagar till i oktober, men då med sprintorientering i Åsa och Bua. Mer information om det kommer till veckan.

Av: Magnus Hansson