Adrian och Jesper 12:a på Daladubbeln.

Den populära ungdomstävlingen Daladubbeln där man springer tillsammans i par avgjordes i helgen i kyla och med kluriga banor. Jesper och Adrian blev totalt 12:a av över 100 patruller i H12.
I lördagens täta stafett var man på åttondeplats, endast 1 minut och 32 sekunder från segern. På söndagen fanns chans till att plocka placeringar, men en större bom på tvåan satte stopp och sen fick killarna jaga på och plockade placeringar hela vägen in i mål. Även Daniel sprang i H16 i par med Anton Boberg från Rigor. De gjorde en stark insats på stafetten där de var 16:e bland nästan 90 patruller knappt 6 minuter från segern. På söndagen valde man att avbryta tävlingen. Pris fick man ändå för sin kreativa klädsel i form av en tre meter lång fiskargubbe. Hur länge man sprang så på banan är okänt….. Kanske får vi se fler löftingar på denna annorlunda ungdomstävling framöver där många springer utklädda.

Av: Magnus Hansson