Tävlingsresa till Åhus!

Vill ni inleda säsongen med tävlingsresa till Åhus behöver ni anmäla er innan den 20/11, sen erbjuder vi platserna i vandrarhemmet till andra klubbar. Just nu är vi 19 anmälda Löftingar.
Vi har bokat ett helt vandrarhem med plats för 34 personer i centrala Åhus. Eftersom vi behöver lämna besked innan slutet på november så vill vi ha in intresseanmälan redan nu innan den 20/11. Först till kvarn gäller, men blir vi inte fullt hus så erbjuder vi platserna till andra hallandslöpare. Tävlingarna är perfekt start på säsongen och extra bra uppladdning för alla som tänker springa o-ringen senare under 2014. Vi har ledare på plats så ungdomar är välkomna att följa med även utan sina föräldrar. Eventuellt blir det gemensam bussresa, beroende på hur stort intresset blir. Kostnaden för boendet är 250 kr per person och natt. Klubben kommer att sponsra resan på något sätt. Mer information om tävlingarna hittar ni på eventor, men det är en natt, en medel och en långdistans i fin ol-terräng.

Av: Magnus Hansson