Tävlingspremiär i Åhus

Till helgen åker drygt 20 Löftingar ner till Åhus och Sverigepreimiären. Här finns lite info om boendet som vi delar med 11 Rigorianer
Länk till boendet. http://www.cigarrkungenshus.se/vara-boenden/vandrarhem Glöm inte lakan. Var och en tar med sin mat själv. (Jag kommer att äta frukost på boendet, men äta övriga måltider på restaurang och det gör såklart alla som de själva vill) Vi kommer att åka till vandrarhemmet innan tävlingarna. Vi är där ca 18. Hör av er om ni kommer tidigare så meddelar jag hur ni får nyckel. All information om tävlingarna hittar ni som ni vet på Eventor. (Rigor tar 6-mannarummet och ett fyrmanna.) Förslag på rumsfördelning för Löftan. Rummens storklek: 4 pers. Owe, Kerstin, Daniel, Anton Boberg 4 per. Familjen Johansson 5 per. Moberg- Aho 2 per. Bengt, Magnus, Victor (extrasäng) 4 per. Vartia 2 per. Svensson 2 per. Hultin /Magnus (0704-825735

Av: Magnus Hansson