Tävlingspremiär på gång!

Missa inte att anmäla er till de första Hallandstävlingarna i Mars som alla fyra även ingår i Hallands ungdomscup.
Helgen den 7-9 är det dags för Hallandspremiären med tre tävlingar. (Natt, medel och dag) Natten går på fin kustkarta mellan Halmstad och Falkenberg och medel och lång går vid Skogaby mellan Halmstad och Laholm. Anmälan till tävlingarna senast 2/3. Vi är några som kommer att utnyttja erbjudandet till rabatterat pris med övernattning vid Eurostop i Halmstad. Två helger senare den 23/2 har Falkenberg tävling nära Vessigebro. Dessutom är vi ca 25 Löftingar som tjuvstartar säsongen ner i Åhus första helgen i mars. Hoppas att vi ses. All information hittar ni som vanligt på eventor. Hör av er om ni har problem med Eventor. /Magnus magnush@hotmail.com

Av: Magnus Hansson