Löftanframgångar i Ullared

På dagens tävling i Ullared som var ytterligare en deltävling i Hallands ungdomscup blev det återigen stora Löftanframgångar. På bilden ser ni Andreas som vann i H10, Tobias som var trea och Albin som var sjua.
Stora framgångar i H10 alltså. Även i H12 och H14 blev det återigen segrar för Jesper och Adrian. Imponerande jämnhet och säker orientering återigen från båda. I HD16 var både Alice och Filip tvåa. Filip bäste hallänning. Även Lukas kämpade bra i H16 och var näst bäste hallänning. I U2 var Erika snabbast liksom pappa Henrik i Öppen 7. Johanna var sexa i D12 (fjärde halländska) Av våra rutinerade löpare vann både Magnus i H45 och Anita i D55. Även Mikael vann i öppen 5. Även Josefin sprang bra i damernas huvudklass (D21) och kom trea. Det är nu väldigt jämnt i klubbtävlingen mellan Löftan och Friskus. Nästa deltävling är sprint-dm i Kållered den 5/6. /Magnus

Av: Magnus Hansson