Tävlingsrapport Herkules.

FK Herkules bjöd på teknisk och kuperad terräng i Gunneboskogarna. 31 Löftingar startade och allra bäst gick det för Jesper Johansson som återigen tog hem segern i H12.
Konkurrenterna börjar nog tröttna på Jesper som vinner helg efter helg. Vi i Löftan gläds dock åt framgångarna och imponeras över Jespers jämnhet. Idag seger med 15 sekunder bland hela 34 startande. I H10 hade Löftan tre deltagare och alla tre visade att snabbheten finns där. Den som lyckades att bäst hålla borta missarna var Tobias som tog en fin tredjeplats bland 22 startande. Victor var sexa och Andreas trettonde. Inget dåligt stafettlag som är på gång där. I tuff konkurrens i HD16-klasserna sprang Alice och Magnus bra och blev 13:e respektive 15:e. Av våra rutinerade löpare var det Marie-Louise som lyckades bäst med en tredjeplats i D70. Även Joakim visade i H21 att tiomilaformen är på gång med ett starkt lopp. Vi hade även en hård intern kamp i D40 mellan Anna, Kaisa och Gunilla. Här visade Anna sin rutin och blev bästa Löfting. Nu laddar vi för dubbeltävling i Göteborg nästa helg innan det blir påsktävlingar på hemmaplan. /Magnus

Av: Magnus Hansson