Anmäla sig till tävlingar

Här kommer information till er som är nya i klubben och själva vill kunna anmäla er till tävlingar.
De flesta tävlingar läggs ut på Eventor under http://eventor.orientering.se/Events. Många mindre tävlingar i halland är kategoriserade som närtävlingar och därför måste du inkludera dessa i kalendern genom att att i tävlingstyp välja detta. Även klubbtävlingar kan vara bra att kolla på. När du är inloggad i eventor kan du också se avståndet mellan tävlingsarenan och ditt hus. Du som förälder kan anmäla barnen genom att gå in på en tävling och klicka på anmäl. För att detta skall fungera så behöver du få inloggningsuppgifter till eventor. Har du ingen inloggning till eventor så får du detta genom att maila nedanstående information till patrik@brimba.nu. I mailet skall du skicka med följande uppgifter: Föräldrarnas för- och efternamn, personnummer samt e-postadress. Barnens för- och efternamn och personnummer. Om du har egna sportidentpinnar så skicka även med dessa nummer. Känner du dig osäker så kan vi hjälpa till med anmälan på torsdagsträningarna.

Av: Patrik Corneliusson