Final i Ungdomsserien

Ungdomsserien avslutades idag i Fjärås med traditionsenligt tårtkalas. Löftanungdomarna kämpade på mycket bra precis som vanligt.
Många ungdomar har i år tagit chansen att prova på våran ungdomsserie som är tänkt som ett lättsamt sätt att prova orienteringstävlingar. Skulle vilja passa på att ge alla som kämpat stort beröm för er insats. De största hjältarna på dessa tävlingar är ju faktiskt de som ger sig ut för allra första gången. Härligt att se glädjen och framstegen som många gjort den här säsongen. Ungdomsserien är ju också en tävling där totala resultatet av de fyra bästa tävlingarna räknas samman. Som ni ser på bilderna hade vi stora framgångar i många klasser. Totalseger blev det i samtliga killhuvudklasser, H10 genom Tobias, H12, Jesper, H14 Adrian och H16 Filip. Fantastiskt resultat. Dessutom vann Lukas H16 kort. I H10 hade vi ytterligare tre löpare topp 6 som fick diplom där Victor var tvåa, Vilhelm femma och Andreas sexa. Här har vi ytterligare många löpare (Albin, Oskar, Hugo och Filip) som sprungit bra och provat H10 under någon eller flera tävlingar. Vilket otroligt H10-gäng vi har i klubben och fler är på gång från u-klasserna. I D12 kom Johanna på en fjärdeplats liksom Daniel i H14 och Jakob sprang in på sjätteplatsen i H12. Alice kom också på en fin andraplats i D16. Stort grattis till alla er. Inom kort kommer alla som sprungit någon etapp att få sin välförtjänta medalj. Dessa hade tyvärr fastnat i posthanteringen. Även i U-klasserna hade vi många framskjutna placeringar, men här räknas inget totalresultat i ungdomsserien. Nu närmaste helgerna väntar DM-tävlingar. (Distriktsmästerskap) Hoppas att många tar chansen att springa även då.

Av: Magnus Hansson