Dubbla dm-guld till Jesper.

I helgen har det varit både natt-dm på hemmaplan vid Sjöaremossen och Lång-dm i Fjärås. Många medaljplaceringar har det blivit till klubben och framförallt dubbla guld till Jesper i H12.
På fredagens natt-dm sprang sju ungdomar från klubben. (Vuxna fick inte lov att tävla) Allra bäst gick det för Jesper som vann H12. I samma klass var Victor femma. Vi hade också tre fjärdeplatser genom Adrian i H14, Filip S i H16 och Filip H i U1. I D12 kom Johanna på sjätte plats. Tyvärr blev Alice klass D16 struken liksom två äldre herrklasser. Vi ber om ursäkt för det till alla drabbade på klubbens vägnar. Bra kämpat alla löftanungdomar som ger sig ut i mörkret. Fördelen med att springa nattorientering är att det plötsligt känns lättare att orientera på dagen sen:) I helgen har även lång-dm avgjorts i Fjärås i tuff och kuperad terräng. Båda bröderna Johansson vann sina klasser Tobias i H10 och Jesper i H12. Stort grattis, imponerande jämnhet från båda två tävling efter tävling. Seger blev det även för Anita i D55. (och Henrik i Ö8) I H10 hade vi även idag ett stort startfält med sju löftingar. Victor var tvåa, Andreas sexa, Filip sjua, Albin tia, Vilhelm elva och Gustav som sprang H10 för första gången var trettonde. Bra kämpat alla sju. I H14 sprang Adrian in på silverplatsen liksom Marie-Louise i D70, Roland i H70 och Hans i H60. Bronsplats blev det till Ulrika i D50. I H21 var Jonas och Tobias inom någon minut på plats fyra och sex. Av ungdomarna var syskonen Svensson precis utanför pallen med varsin fjärdeplats, Johanna i D12 och Flip i H16. Även Alice var fyra i D16 och Daniel var femma i H14. Tyvärr var inte fotografen kvar hela prisutdelningen så har ni kort att delge (från prisutdelningen eller andra bilder från tävlingen) så skicka gärna till mig så lägger jag in det. Jag vet att många tar fina kort och det vore kul om vi fick in fler bilder på hemsidan (eller facebook) och inte bara då på de som tar pris. /Magnus

Av: Magnus Hansson