25-manna 2014

På fredag åker vi mot Stockholm och 25-manna. Hoppas att alla håller sig friska. Hör av er direkt annars så vi får tid att hitta ev. ersättare. Slutgiltiga sträckfördelningen spikar vi i bussen upp utifrån dagsformen. (Samma info som tidigare under läs mer)
25-mannalaget 2014. 1. 5,1 km Josefin Hanning 2. 6,8 km Jonas Kjäll 3. 3,8 km Charlotte Kilman, Katarina Vartia, Ida Karlsson, Linda Corneliusson 4. 2,8 km Ida Vartia, Daniel Glimtén, Victor Hansson, Tobias Johansson 5. 5,7 km Tobias Thorsson, Johan Antonsson, Stefan Ring, Christian Nilsson 6. 4,6 km Jonas Hultin, Adrian Vartia, Filip Svensson, Magnus Hansson 7. 4,8 km Patrik Corneliusson,, Erik Schultz, Björn Johannesson, Magnus Johansson 23.3,8 km Jesper Johansson 24. 5,0 km Alice Hultin 25. 8,2 km Daniel Andersson Avresa från Familjen Magnus Johansson kl. 14,00. Upphämtning vid Örgryte träningsplan ca 14:30 Är det för tidigt för någon får ni höra av er så försöker vi skjuta på det något. Vi bor i femmannastugor vid Flottsbro camping. Samma som för två år sen, vilket ju var något bättre standard än vad vi hade förra året:) Stugfördelning görs i bussen upp. Mat: Vi stannar på vägen upp och hem och äter middag och stannar också och handlar frukost för de båda dagarna på någon affär på vägen. Lunch på lördag äts på tävlingen (Ta med själv eller köp där.) På lördagskvällen åker vi gemensamt och äter middag. Läs igenom pm på 25-mannas hemsida innan avresa. (www.25manna.nu) Meddela mig om ni inte ska åka med bussen eller bo med klubben. (Jag vet att Stefan, Christian, Jonas K, Daniel, Björn och Charlotte ordnar egen resa och att Björn, Jonas K och Charlotte inte bor med klubben) Vi återkommer med kostnaden, men ungdomar brukar sponsras och vuxna betalar ca 500 kr för resa och boende, men OL-sektionen återkommer när budgeten är granskad en gång till. Glöm inte: SI-pinne (ni springer med vilken pinne som helst, men den får bara användas en gång i tävlingen) Lakan Gå igenom dina rutiner innan tävling för att undvika felstämpling/diskning/överhoppad kontroll. Lycka till alla! Kommer att bli underbar OL-terräng och trevlig samvaro. Magnus (0704-825735)

Av: Magnus Hansson