Natträning tisdag 21/10

Vi kommer preliminärt att köra natträningar varannan tisdag framöver med start tisdag 21/10 på Fringshultskartan.
Dessa natträningar är inriktade för alla som kommer springa HD 12 eller högre klasser framöver. Självklart kan även yngre vara med, men lättaste banan är på gul svårighet så yngre löpare behöver ha en vuxen som springer med. Vi kommer att springa tillsammans i olika grupper. (såvida inte någon vill köra individuellt) Klubben har pannlampor att låna, men hör av er i tid om ni behöver låna. Banorna kommer att variera och ibland hänger det reflexer ute och ibland får vi köra utan. Träningarna kan t.ex. vara: – Vanliga banor där de yngre kör innervarv och de äldre har yttervarv och kommer in och har gemensamma kontroller så att det blir en del gemensam löpning även mellan grupperna. – Kortare slingor från gemensamt bo. – Linjeorientering där vi springer tillsammans och turas om att springa först. Träningarna ordnas för de ungdomar som vill hålla igång över vintern, men kul om även våra vuxna medlemmar vill hänga på och träna. Det blir roligare för alla ju fler vi blir. Anmälan via klubbaktiviteter senast dagen innan så att vi kan trycka ut rätt kartor. För föräldrar som lämnar och hämtar siktar vi på 60 minuters löptid varje gång. Eftersom det är kallt nu är det viktigt att vi håller tiden så ingen behöver stå och frysa med pannlampa på. Samling 18:00 och träningsstart exakt 18:05. http://kartor.eniro.se/m/oHgbe http://eventor.orientering.se/Activities/Show/2903

Av: Magnus Hansson