O-ringen 2016

Eftersom det nu blir O-ringen i Sälen ändå så öppnar vi vår interna logibokningen igen. Så fort O-ringen öppnar sin bokning kommer jag att anmäla de som skrivit in sig för att få ett gemensamt boende så centralt som möjligt. Så vill ni vara säkra på att få bo i en stuga bredvid övriga klubbmedlemmar så skriv upp er nu.
O-ringen sommaren 2016 kanske känns avlägset. 1:e oktober skulle dock boendebokningen för föreningar öppna. Det boende som främst erbjuds i Sälen är boende i stugor. Förra gången O-ringen gick i Sälen var det en del problem för de klubbar som bokade logi för sent. Vi tror därför det vore bra att göra detta tidigt. Fördelen är att om vi bokar tidigt har vi större möjligheter att få ett samlat och bra boende nära etapperna. Nackdelen är att de som inte har möjlighet att bestämma sig nu får svårare att få ett boende med övriga klubben. Nackdelen är också att man kort efter bokning ska betala en bokningsavgift på 15% av hyran. Ett prisexempel från hemsidan är att en fyrbäddsstuga nära Tandådalen kostar 4395,-. Det ger en bokningsavgift på 660,-. Denna får man inte tillbaka om man avbokar. http://eventor.orientering.se/Activities/Show/2825 http://www.oringen.se/orter/salen2016/nyhetsarkiv/nyheter2016/boendebokningenfororingensalen2016.4624.html

Av: Magnus Hansson